Arabisk flatbrød pizza

Denne  pizzaen er ikke bare rask mat for travle hverdager, den kan også erstatte lørdagspizzen.  Med en knallgod bunn og favorite fyllet ditt er dette et godt alternativ til hjemmelaget pizza og nesten like rask å tilberede som ferdigpizza.

Kjøp arabiske flatbrød i din nærmeste innvandrerbutikk og velg selv hva du vil ha på . Til min pizza har jeg dekket flatbrødet med rømme, revet ost, stekt løk, sopp og et dryss zaátar.

Jeg er veldig glad i zaátar som er en krydderblanding hjemmehørende i Midtøsten.  Jeg bruker den i alt fra salater, egg, til kjøtt og fiskeretter. Det er store variasjoner i hva zaátar inneholder. Den mest vanlige kombinasjonen er timian, oregano sesamfrø og sumak.  Jeg kjøper zaátar og flatbrød  i innvandrebutikk.

Du kan gjerne bruke nanbrød eller tortilla lefser, men da får du ikke den samme tynne, crispy bunn.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.