Nudelsalat med mandelsmør dressing

NOODLE SALAD WITH ALMOND BUTTER DRESSING RECIPE IN ENGLISH AT THE BOTTOM OF THIS POST👇🏽

Superenkel og smakfull nudelsalat som har alt. Jeg har brukt økologisk mandelsmør og litt chili fra Helios i tillegg til ingredienser som soya saus, lime, ingefær i dressingen. Dressingen er også helt super om man ønsker å bytte ut mandelsmør med peanøttsmør. Denne salaten har alt man trenger for å lage en næringsrik vegansk tallerken. Grønnsaker, stivelsesrik pasta, en dressing av mandelsmør og toppet med deilige økologiske  cashewnøtter

I samarbeid med HELIOS #reklame

 

 

Nudelsalat med mandelsmør dressing

Personer: 4

Ingredienser

  • Nudler til 4 personer (alle typer nudler kan brukes)
  • 1 pose baby leave mix salat
  • 200 g sukkererter, grovhakket
  • 200 g (en liten pose) reddiker, skjæres i skiver
  • 1/2 løk
  • 1/2 agurk skjæres i skiver
  • Dressing :
  • 4 ss mandelsmør eller peanøttsmør
  • 1 ts frisk ingefær, finraspet eller finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finraspet eller finhakket
  • 1 ss flytende honning
  • 3 ss soya sauce
  • 1 lime, saften
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts (eller mer)chiliflak
  • 1 dl Cashew nøtter , hakkede

Slik gjør du

  1. Begynn med å koke nudler. Skjær opp grønnsakene og rasp hvitløk og ingefær til dressing.
  2. Bland sammen alle ingredienser til dressing og ha i litt og litt vann til den får en mer flytende dressing konsistens. Kok ferdig nudler. Skyll dem i kalt vann og har dem over i en salatbolle.
  3. Tilsett dressing og nesten alle salatingredienser (ikke salatblader og cashew nøtter), og blandt alt sammen godt. Smak til! Tilsett mer salt, lime eller chili om det trengs.
  4. Tilsett salatblader og bruk hendene til å løfte salatbladene varsom i nudler og de andre grønnsakene.
  5. Legg gjerne salaten over på et stort fat før du drysser ove hakkede cashewnøtter og frisk koriander.

NOODLE SALAD WITH ALMOND BUTTER DRESSING. Serves 4

Delicious and nourishing vegan salad with almond butter dressing

Ingredients

Noodles to serve 4 (all types of noodles can be used)
1 bag of baby leave mixed salad
200 g sugar peas, coarsely chopped
200 g (a small bag) of radishes, cut in slices
1/2 onion, slices
1/2 cucumber, slices

dressing:
4 tablespoons almond butter or peanut butter
1 teaspoon fresh ginger, finely chopped or grated
2 garlic clove, finely chopped or grated
1 tablespoon runny honey
3 tablespoons soy sauce
1 lime, juice
1/2 teaspoon salt
1/2 tsp (or more) chili flakes
1 dl Cashew nuts, chopped

Method

Start by cooking noodles. Cut the vegetables and grate garlic and ginger for the dressing. Mix all ingredients for dressing and add some water. Little by little until you have a liquid dressing consistency. When noodles are cooked, rinse them I called water add them to a salad bowl. Add the dressing and almost all the salad ingredients (not salad leaves and cashew nuts), toss all well together. Taste! Add more salt, lime or chili if needed. Add the lettuce leaves and use your hands to lift the lettuce leaves gently into noodles and the other vegetables. Place the salad on a large plate(if you want) before you sprinkle over the chopped cashew nuts and fresh coriander.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.