Honning og rosmarin ristete nøtter
Recipe for Honey and rosemary roasted nuts in english, scroll down the page 👇🏾 Ristete nøtter smaker godt og du kan raskt og enkelt lage din egen variant. Disse rosmarin og honning ristede nøtter er den perfekte blanding av søtt og salt, og de kan oppbevares i et par uker. Det er en skikkelig yummy snack eller julehilsen til en venn.
Bytt ut honning med lønnesirup om du er veganer.
Ingredienser
- 500 g nøtter, lag din egen blanding (mandler, pecan, cashew …)
- 2 ss rennende honning
- 1 ss olivenolje
- 2 ss vann
- 1 ss havsalt , flak
- Et par kvaster med frisk rosmarin
Slik gjør du
- Forvarm ovn til 180 °C
- Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt. Spre nøtter jevnt over et stekebrett med bakepapir og stek i 15 - 20 minutter eller til de begynner å dufte og få farge. Ta brettet ut av ovn halvveis gjennom stekingen og snu på nøttene. La nøttene avkjøle helt før de flyttes fra stekebrettet. Oppbevares i en tett boks eller glass med lokk.
Honey and rosemary roasted nuts
Roasted nuts taste good and you can quickly and easily make your own variant. These rosemary and honey roasted nuts are the perfect blend of sweet and salty, and they can be stored for a few weeks. It´s a real yummy snack or as a Christmas gift to a friend.
2 tablespoons runny honey
1 tablespoon olive oil
2 tablespoons water
1 tablespoon sea salt flakes
A few sprigs with fresh rosemary
ingredients
500 g nuts ( almonds, pecan, cashew…)2 tablespoons runny honey
1 tablespoon olive oil
2 tablespoons water
1 tablespoon sea salt flakes
A few sprigs with fresh rosemary