Varmrøykt laks med linser og erter

En lettlaget, nydelig og sunt rett jeg ofte lager når jeg får lunsjegjester eller har litt dårlig tid.
#belgvekster

 

Varmrøykt laks med linser og erter

Personer: 4

Ingredienser

  • 250 gram varmrøykt krydderlaks
  • 250 gram linser, ferdigkokte
  • 200 gram selskapserter, frosne
  • 1 rødløk, hakket
  • 2 ss persille
  • 3 ss kapers, hakket
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ts sennep dijon
  • 1 ts sennep dijon
  • Salt
  • Pepper
  • 2 ss ekstra virgin oliven olje
  • En neve basilikumblader
  • litt hakket persille

Slik gjør du

  1. Ha olje og hakket løk i en gryte og stek i et minutt til litt svett. Tilsett linser og erter, ha på lokk og la dampe i noen min. Bland eddik, Olje, salt ( vær forsiktig med salt, siden både kapers og laksen tilfører retten en del salt) og pepper , sennep, persille, kapers i en bolle. Hell dressingen over linser og ertene mens de er varme. Anrett linseblandingen på fat. Riv av små stykker av laksen. legg opp på linsene og dryss over med mer persille og basilikum.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.