Vannmelonsalat med syltet rødløk og fetaost

Vannmelon, syltet rødløk og fetaost er en frisk og nydelig kombinasjon av surt, søtt og salt. Lag gjerne syltet rødløk i god tid, ca. en time før bruk eller enda tid
ligere. Rødløk er deilig tilbehør å ha i kjøleskapet til nesten 
hva som helst om det blir noe til overs.

 

My Recipe

personer : 4

Ingredienser

  • ½ Vannmelon, i båter eller trekanter
  • 3 ss gressløk eller mynte, Mynte er min favoritt, men begge deler fungerer bra.
  • ca 2 ss olivenolje
  • 1 lime, saften
  • 100 gram feta ost
  • -
  • Til Syltet rødløk :
  • 2 rødløk, skjæres i tynne skiver
  • 0,5 dl hvitvinseddik
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • Litt salt

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, sukker, salt og vann og hell den varme eddikblandingen over løken. Ha løken i et rent glass med lokk eller dekk til med med plastfolie og sett kjølig. Bland vannmelon og syltet rødløk på et stort fat og dryss over gressløk eller mynte. Hell over 2 ss olivenolje, press over litt limesaft og vend forsiktig. Topp med smuldret fetaost og og litt mer urter.

Ingen kommentarer