Vannmelonsalat med syltet rødløk og fetaost

Vannmelon, syltet rødløk og fetaost er en frisk og nydelig kombinasjon av surt, søtt og salt. Lag gjerne syltet rødløk i god tid, ca. en time før bruk eller enda tid
ligere. Rødløk er deilig tilbehør å ha i kjøleskapet til nesten 
hva som helst om det blir noe til overs.

 

My Recipe

personer : 4

Ingredienser

  • ½ Vannmelon, i båter eller trekanter
  • 3 ss gressløk eller mynte, Mynte er min favoritt, men begge deler fungerer bra.
  • ca 2 ss olivenolje
  • 1 lime, saften
  • 100 gram feta ost
  • -
  • Til Syltet rødløk :
  • 2 rødløk, skjæres i tynne skiver
  • 0,5 dl hvitvinseddik
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • Litt salt

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, sukker, salt og vann og hell den varme eddikblandingen over løken. Ha løken i et rent glass med lokk eller dekk til med med plastfolie og sett kjølig. Bland vannmelon og syltet rødløk på et stort fat og dryss over gressløk eller mynte. Hell over 2 ss olivenolje, press over litt limesaft og vend forsiktig. Topp med smuldret fetaost og og litt mer urter.

Ingen kommentarer

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.