Taco inspirasjon med roquefortrømme

Prøv å blande rouquefort eller annen blåost i rømmen neste gang du serverer taco eller trenger en god dressing.  Jeg er en stor tilhenger av å rulle alt mulig i lefser og flate brød. Taco måltider er ikke noe unntak.  Fullkorns lefser, godt kjøtt kryddret med spisskummen, koriander, røykt paprika og chili er populære hjemme hos oss.  I dag laget vi en taco variant med  en topping av rømme og rouquefort.  Det ble kjempegodt!

Taco inspirasjon med roquefortrømme

Personer: 4

Ingredienser

  • 500 g karbonadedeig eller biffkjøtt
  • Litt olje til steking
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1/4 ts malt koriander
  • 1/2 ts paprikapulver
  • 1/4 ts kayennepepper
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • frisk koriander, grovt hakket
  • GUACAMOLE :
  • 1 moden avokado
  • 1/2 lime saften
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • Salt
  • Pepper
  • Litt chili
  • Roguefortrømme:
  • 1 beger rømme
  • 50 g rouquefort

Slik gjør du:

  1. Kjøttfyll: Stek karbonadedeig i litt olje. Tilsett hvitløk og krydder og stek karbonadedeig i et par minutter til den har fått god farge. Smak til med salt og pepper og gjerne litt chili om du liker det hot.
  2. Guacomole: Mos avokodo og tilsett hvitløk, lime og chii. Smak til med salt og pepper.
  3. Server med tortillas, tomatsalsa og salat.

Additional Info

Ingen kommentarer

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.