Taco inspirasjon med roquefortrømme

Prøv å blande rouquefort eller annen blåost i rømmen neste gang du serverer taco eller trenger en god dressing.  Jeg er en stor tilhenger av å rulle alt mulig i lefser og flate brød. Taco måltider er ikke noe unntak.  Fullkorns lefser, godt kjøtt kryddret med spisskummen, koriander, røykt paprika og chili er populære hjemme hos oss.  I dag laget vi en taco variant med  en topping av rømme og rouquefort.  Det ble kjempegodt!

Taco inspirasjon med roquefortrømme

Personer: 4

Ingredienser

  • 500 g karbonadedeig eller biffkjøtt
  • Litt olje til steking
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1/4 ts malt koriander
  • 1/2 ts paprikapulver
  • 1/4 ts kayennepepper
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • frisk koriander, grovt hakket
  • GUACAMOLE :
  • 1 moden avokado
  • 1/2 lime saften
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • Salt
  • Pepper
  • Litt chili
  • Roguefortrømme:
  • 1 beger rømme
  • 50 g rouquefort

Slik gjør du:

  1. Kjøttfyll: Stek karbonadedeig i litt olje. Tilsett hvitløk og krydder og stek karbonadedeig i et par minutter til den har fått god farge. Smak til med salt og pepper og gjerne litt chili om du liker det hot.
  2. Guacomole: Mos avokodo og tilsett hvitløk, lime og chii. Smak til med salt og pepper.
  3. Server med tortillas, tomatsalsa og salat.

Additional Info

Ingen kommentarer