Sushi quickfix

En av de enkleste måtene å spise sushi på, er å lage sushiboller. Å lage sushiboller er en garantert vellykket måte å servere fisk på.
I min sushi quickfix bruker jeg laks og noen få grønnsaker. Du må gjerne supplere med flere grønnsaker som reddik og løk.
Planlegger du å servere rå fisk, er det viktig at den har vært frossen i 1 døgn først. Skal du bruke fisken med det samme kan vakumpakkete produkter fra forskjellige produsenter brukes uten å fryses først.

 

 

Sushi quickfix

Personer: 2

Ingredienser

  • ca 240 gram laks til sashimi
  • 2 porsjoner med sushiris
  • 1 avokado
  • 2 stilker vårløk, skivet
  • Sesamfrø
  • Syltet ingefær
  • Wasabi
  • Soyasaus

Slik gjør du

  1. Kok sushiris etter pakkeanvisning. Fordel kokt ris i skåler og skjær fisken i så like skiver som mulig. Dander fisk, og grønsaker på risen og dryss sesamfrø på fisken. Server sushibollen med wakame, syltet ingefær, soyasaus, wasabi.  

Ingen kommentarer