Sushi quickfix

En av de enkleste måtene å spise sushi på, er å lage sushiboller. Å lage sushiboller er en garantert vellykket måte å servere fisk på.
I min sushi quickfix bruker jeg laks og noen få grønnsaker. Du må gjerne supplere med flere grønnsaker som reddik og løk.
Planlegger du å servere rå fisk, er det viktig at den har vært frossen i 1 døgn først. Skal du bruke fisken med det samme kan vakumpakkete produkter fra forskjellige produsenter brukes uten å fryses først.

 

 

Sushi quickfix

Personer: 2

Ingredienser

  • ca 240 gram laks til sashimi
  • 2 porsjoner med sushiris
  • 1 avokado
  • 2 stilker vårløk, skivet
  • Sesamfrø
  • Syltet ingefær
  • Wasabi
  • Soyasaus

Slik gjør du

  1. Kok sushiris etter pakkeanvisning. Fordel kokt ris i skåler og skjær fisken i så like skiver som mulig. Dander fisk, og grønsaker på risen og dryss sesamfrø på fisken. Server sushibollen med wakame, syltet ingefær, soyasaus, wasabi.  

Ingen kommentarer

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.