Spagetti med avokado, soltørkete tomater og oliven

Recipe for Spaghetti with avocado, sundried tomatoes and olives in english at the bottom of the page👇🏾

Det er egentlig enkelt å lage velsmakende vegetarmat.  Pasta slår aldri feil og med en god olivenolje, hvitløk, soltørkete tomater og persille får man mye smak.  Man trenger hverken ost eller saus i denne spagettiretten. Den milde gode avokado smaken og kremaktige konsistensen balansere chilien og gjør retten både mer næringsrik og komplett.

Spagetti med avokado, soltørkete tomater og oliven

Personer: 2

Ingredienser

  • 250 g spagetti
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød chili, uten frø og hakket
  • 1 dl ( bruk gjerne mer) sorte kalamat oliven, hakket
  • 3 ss soltørkete tomater i olje, hakket
  • 1 neve frisk persille
  • Litt chiliflak
  • 1 Avokado
  • Pepper
  • Salt

Slik gjør du

  1. Kok spagetti som anvist på pakken. Fres hvitløk og chili forsiktig i olivenoljen i en stor stekepanne. Tilsett hakkete oliven, soltørkete tomater og persille. Bland i ferdigkokt spagetti og litt chiliflak og smak til med salt og pepper. Bland i litt mer olivenolje og løfte i skivet avokado uten å røre for mye.

Spaghetti with avokado, sundried tomatoes and olives, serves 2

It's really easy to make tasty vegan food. Pasta never fails and with a good olive oil, garlic, sundries tomatoes and parsley you get a lot of flavor in this dish. The gentle good avocado flavor and creamy consistency balance the chili and makes the dish both more nutritious and complete.

Ingredients

250g spaghetti
2 tablespoons extra virgin olive oil
2 cloves garlic, minced
1/2 red chili, seeded and chopped
ca 1 dl black kalamat olives, chopped
3 tablespoons sundried tomatoes in oil, chopped
1 handful fresh parsley
Some chili flakes
1 avocado
Pepper
Salt

Method

Boil spaghetti as directed on the package. Saute garlic and chili gently in olive oil in a large frying pan. Add the chopped olives, sundried tomatoes and parsley. Mix in cooked spaghetti and some chili flakes and season with salt and pepper. Mix in a little more olive oil and add avocado slices without stirring too much.

2 Comments

  • comment-avatar
    Camilla 30. januar 2018 (17:51)

    Denne er fantastisk! En favoritt hos hele familien (1 veganer, 1 vegetarianer og 2 foreldre som følger opp bærekraftige valg 🙂 Takk for deilig matinspirasjon og vakre bilder!
    Camilla 🙂

    • comment-avatar
      Aicha Bouhlou 31. januar 2018 (15:09)

      Så hyggelig å høre, Camilla, Det er inspirerende for meg og vite at jeg kunne glede hele familien din Tusen takk for tilbakemeldingen.

Legg igjen en kommentar til Camilla Cancel reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.