Sopp og ertemasala

Mushroom and pea masala recipe in english at the bottom of the page.👇🏾

 

Dette er en fantstisk god hverdagsfavoritt, som er laget på 20 minutter. Jeg bruker alltid de små ertene som går under navnet selskapserter i frysedisken. De er best!

 

Sopp og erte masala

Personer: 2

Ingredienser

  • 1 rødløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 300 g aroma sopp eller annen sopp
  • 1/4 ts malt ingefær
  • 1/2 ts malt koriander
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1/4 ts cayenne pepper
  • Litt chiliflak
  • Salt
  • Pepper
  • 200 g frosne selskapserter
  • Litt bladpersille
  • Ekstra virgin olivenolje til steking
  • Couscous til servering

Slik gjør du

  1. Varm litt olje i en gryte og stek løk til den er myk og gyllen. Ha i hvitløk og sopp og stek videre. Tilsett nå alle krydder og rør godt slik at krydderne blandes i soppen. Tilsett erter og kok videre i ca 2 minutter til ertene er tint og varme. Tilsett persille og smak gryten til med til med salt og pepper. Tilbered couscous etter pakkeanvisning dryss over noen chiliflak og server sammen sopp og erte masala.
  2. -
  3. Tilbered couscous etter pakkeanvisning dryss over noen chiliflak og server sammen sopp og erte masala.
  4. -----------------------------------------------------------------------------------------------------
  5. -----------------------------------------------------------------------------------------------------

MUSHROOM AND PEA MASALA

This is an amazingly good everyday favorite, made in 20 minutes. I always use the small peas ( petite pois) from the freezer in this dish. They are the best! Serves 2

Ingredients

1 red onion, finely chopped
2 cloves garlic, finely chopped
300 g mushrooms
1/4 teaspoon of ground ginger
1/2 teaspoon of ground coriander
1/2 teaspoon cumin
1/4 teaspoon cayenne pepper
Some chiliflakes
Salt
Pepper
200 g frozen peas
Extra virgin olive oil
Couscous for serving

Method

Heat some oil in a saucepan and cook the onion until it is soft and golden. Add garlic and mushrooms and fry til almost ready. Now add all spices and stir well so that the spices blend in the mushrooms. Add the peas and cook for about 2 minutes until the peas are warm and soft. Add the parsley and taste to with salt and pepper.

Prepare the couscous after the package instructions sprinkle with some chiliflakes and serve together mushrooms and pea masala.

Ingen kommentarer