Pecorino Poteter

Recipe for pecorino potatoes in english at the bottom of the page 👇🏾

Pecorino poteter er en glutenfri fornøyelse og de beste kokte potetene jeg har spist på lenge.

Pecorino Poteter

Personer: 4

Ingredienser

  • 700 g poteter
  • 1 dl extra virgin olivenolje
  • Havsalt
  • Frisk finhakket persille
  • 50 g Pecorino, finrevet,
  • Nykvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Skrell poteter, skjer i store terninger og kok dem i en stor gryte med saltet vann til de er møre i ca 15 minutter. Hell vann av potetene. Tilsett oliven olje, tilsett halvparten av pecorino osten,1 ss pepper og persille og bland til osten er smeltet og alle potetene er dekket av ost og olje. Smak til med salt og pepper, overføre til en tallerken og topp med resten pecorino ost og litt persille.

Pecorino Potatoes, serves 4.

Ingredients

700 grams potatoes
1 dl olive oil
Sea salt
A bunch finely chopped parsley
50 g Pecorino, finely grated, save some for topping
Ground black pepper

Method

Peel potatoes, cut in big cubes and cook them in a large pot of boiling salted water until tender, ca 15minutes. Drain potatoes and transfer back to pot. Add oil, add halv of Pecorino, and 1 tablespoon pepper, parsley and toss until cheese is melted and potatoes are coated; season with salt and pepper, Transfer to a platter and top with remaining Pecorino cheese and some parsley.

Ingen kommentarer

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.