Ovnstekte poteter med spisskummen

Recipe for cumin roasted potatoes at the bottom of the page👇🏾

I dag har jeg gjort det veldig enkelt.  Kjøttfri mandag behøver ikke være mer komplisert enn å lage nydelige poteter som serveres med en chuncky guacamole.  Oppskriften til guacamole finner du i linken under:

Meat free Monday does not need not be more complicated than making gorgeous potatoes severed with a chuncky guacamole. 

guacamole-3

 

 

 

Ovnstekte spissskummen poteter

personer: 4

Ingredienser

  • 700 gram poteter
  • 4 ss solsikkeolje
  • 1 ss paprika
  • 1/4 ts chili (kan sløyfes)1 ss spisskummen 1 ts Havsalt +
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ts havsalt +

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225 °C Del potetene i båter. Legg dem i en bolle og tilsett olje. Dryss over paprika, spisskummen og salt. Vend potetene i kryddrene og oljen. Ha potetene over i en langpanne og sørg for at de ikke ligger over hverandre. Stek potetene på 225 °C i forvarmet ovn i ca. 30 minutter. Til potetene er møre på innsiden og ha en sprø og gyllen skorpe. Snu på dem en gang under stekingen og dryss litt mer salt over når de skal serveres.

Sweeet paprika and cumin roasted potatoes

Ingredients

800 g potatoes, cut in wedges
4 tablespoons sunflower oil
1 tablespoon paprika
1/4 teaspoon chili
1 tablespoon cumin
1 teaspoon seasalt +

Method

Preheat oven to 225 °C

Cut potatoes into wedges. Place them in a bowl and add oil. Sprinkle with paprika, cumin and salt. Turn potatoes in spices and oil. Put the potatoes in a roasting pan or baking tray.and make sure that they do not align. Bake the potatoes at 225 ° C in preheated oven for about 30 minutes. Until the potatoes are tender on the inside and have a crisp and golden crust. Turn them once during cooking and sprinkle some more salt over when they should be served.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.