Gulrotsuppe med spinat og torsk

Nydelig spicy gulrotsuppe med spinat og torsk.

 

 

 

 

Gulrotsuppe med spinat og torsk

Personer : 4

Ingredienser

  • 400 g  torskefilet
  • 6-7 gulrøtter, grovhakket
  • 1 liten løk, grovhakket
  • 2 fedd hvitløk, grovhakket
  • 1 potet, terninger
  • 1/2 chili hakket, vær forsiktig og bruk litt mindre om du ikke er vant med sterk mat
  • 2 ss ingefær, revet
  • 8 dl grønnsaksbuljong ( terninger og vann)
  • ½ sitron saften
  • 300 g frisk spinat
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • Kajennepepper eller chiliflak

Slik gjør du

  1. Fres løk i olje til den blir myk og tilsett hvitløk, chili, ingefær, poteter og gulrot. Stek grønsakene i et par minutter og tilsett grønnsakbuljong. Kok til grønsakene er mør ca. 20 minutter.  Kjør suppen jevn med stavmikser eller i foodprosessor.  Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Skjær torsken i små stykker og krydre med litt salt.  Stek fisken rask i olivenolje.  Tilsett spinat i suppen rett før den skal serveres og rør til alle bladene faller sammen eller damp spinaten for seg i litt olivenolje . Server suppen med fiskestykker og et dryss kajennepepper eller chiliflak.

No Comments

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.