Frokost-eller lunsjpizza

Frokost eller  lunsj pizza for en fin morgen

Når det er pizzakveld planlegger jeg av og til pizzadeigrester for å lage frokostpizza dagen etter. Det er bare å pakke inn deigen i plastfolie/gladpack og legge den i kjøleskapet over natten.

frokost-pizza-med-rokelaks-

Ta deigen ut av kjøleskapet og la den stå i romtemperatur 1/2 time før bruk. Rull ut en pizzadeig og forhåndstek bunnen i forvarmet ovn i ca 5 – 7 minutter. Ta pizzabunnnen ut av ovnen. Smør på et lag med kremost eller rømme. Den letteste måten å plassere eggene der man ønsker er å å knuse dem en og en i en kopp for så å helle forsiktig på pizzabunnen. Sett pizzabunnen med eggene tilbake i ovn og stek i 7 minutter til  eggene er ferdig. Legg på røykelaks og , strø over dill eller litt oregano og rucculablader.

 

 

 

3 Comments

Legg igjen en kommentar til Tyve deilige eggende retter – Aichas Mat Cancel reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.