Festdessert med cantuccinikjeks, kremost og bær

Det er ikke vanskelig å lage et sukkerbrød eller en bløtkake. Men noen ganger har man hverken lyst eller tid. Det finnes alternativer. Jeg skal lage denne lettvinte patriotiske desserten til 17 mai. Den kan lages til mange eller til en eller to.
Jeg bruker deilige cantuccini kjeks (biskotti kan også brukes), kremost, fløte, litt appelsinjuice og bær.
En supergod og veldig enkel dessert.

God søttende!

 

 

Festdessert med cantuccinikjeks, kremost og bær

Personer: 6

Ingredienser

  • 300 Cantuccini med sjokolade eller biskotti
  • 1, 5 dl appelsinjuice
  • 200 g kremost ( Philadelphia )
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • Blåbær
  • Jordbær

Slik gjør du

  1. Visp kremost, fløte og sukker sammen til kremet og luftig konsistens. Dypp kjeksene raskt i appelsinjuice, pass på så de ikke blir for bløte og legg dem i bunnen av en form. Fordel ostekremen over kjeksene og la stå en time eller lengre før ostekremen toppes med bær.  

Ingen kommentarer